Powered By Blogger

miercuri, 31 iulie 2013

Sorbet de ananas cu ghimbir




De-a lungul timpului cu ajutorul produselor SunFood am gatit sanatos diferite mancaruri ,ciorbe si supe ,deoarece pot fi incluse fara nici o grija atat in alimentatia adultilor cat si a copiilor.
Rosiile decojite Sun Food au 0% adaos de apa ,iar ananasul contine doar 5,4% zahar, in timp ce majoritatea brandurilor existente pe piata au in medie 16% zahar!
 Valorile care stau la baza brandului Sun Food ne recomanda: calitate constanta, sortimentatie diversificata, sănătate, optimism şi o abordare modernă, menită să aducă savoarea fructelor si legumelor în bucătaria oricarei gospodine !




Vara este in desfasurare cu tot arsenalul din dotare ,deci o serie de inghetate,sorbeturi si bauturi reci sunt binevenite atunci cand folosim conserve sanatoase SunFood ,de aceea particip la un concurs culinar  "Gatesc sanatos cu Sun Food "  la invitatia celor de la SunFood.
Temele in care trebuie sa incadram preparatele sunt:
 -Vara se poarta salatele
si
-Vara se poarta deserturile reci

Ce poate fi mai racoros vara decat un sorbet de ananas cu aroma de ghimbir ?
De ce am ales ananas ? Pentru ca in afara vitaminei C si B6, ananasul este o sursa importanta de mangan, mineral care ajuta la prevenirea osteoporozei.

Ingrediente:

565 g ananas rondele (conserva SunFood )
o lingurita cu miere
1/2 lingurita ghimbir ras foarte fin
frunze de menta

Pregatire:

Scurgem sucul din conserva bine si ii dam o noua intrebuintare ,mai exact il congelam .
Umplem pungutele speciale pentru cuburi de gheata cu sucul din conserva .



Taiem rondelele de ananas in bucati mai mici si le pasam bine cu mixerul vertical,adaugam ghimbirul si mai dam 1-2 impulsuri mixerului pentru omogenizare. 


Includem mierea in compozitie si turnam intr-o tavita.
Dam la congelator ,pentru 3-4 ore,iar din ora in ora, trecem cu o furculita pe deasupra sorbetului ...sa nu si-o ia in cap si sa faca ace de gheata .
Dupa aceste ore de asteptare,pregatim cupele,iar cu lingura speciala portionam sorbetul. si ornam cu frunze de menta .



Simplu si racoros ...parol !


In cazul in care va ramane vreo cupa de sorbet de ananas ,racoriti-va cu un milkshake rece , unde puteti folosi sucul de ananas inghetat .


Savurati cu placere!



Un comentariu:

adnia spunea...

o combinatie super!