sâmbătă, 16 iunie 2012

Briose cu banane








Ingrediente:

300 g faina
150 g zahar tos
75 ml ulei
250 ml lapte
2 oua
1 plic praf copt
2 banane mari
2 linguri nuca de cocos
un praf de sare
esenta de vanilie

Pregatire:

Ouale se bat bine cu un praf de sare,zaharul tos si esenta de vanile.
Praful de copt il stingem cu 3-4 picaturi de suc de lamaie sau otet.
Adaugam uleiul,laptele alternand cu faina si praful de copt .
Bananele le curatam de coaja si le taiem patratele mici,apoi le adaugam in compozitie si amestecam lejer.
Ungem tavita de briose cu putin ulei,daca este din silicon nu mai este necesara ungerea ei !
Cu ajutorul unei linguri ,luam din compozitie si umplem fiecare cuib de briosa,apoi presaram putina nuca de cocos.
Introducem tava in cuptorul deja incalzit si coacem 20-25 de minute.
Savurati cu placere!



Niciun comentariu: