Powered By Blogger

joi, 25 august 2011

Pui Zingara






Ceva bun,ceva simplu si de efect,pregatesc in timp record!
E cald ! Pfuuu,sunt 31 de grade la umbra!

Ingrediente:
400-500 g piept pui fara os
200 g ciuperci conserva
200 g sunca
50 ml ulei;
1 lingura de unt
1-2 linguri bulion
100 ml vin
100 ml apa
boia,delikat
boabe piper
piper macinat Kotanyi
1-2 catei usturoi
1 leg patrunjel

Preparare:
Pieptul de pui se taie felii,nu prea subtiri si se aplatizeaza cu palma.
Feliile de piept se condimenteaza,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Separat se calesc in unt,cam 5 minute,sunca taiata fasii subtiri si ciupercile scurse de zeama din conserva.
Se toarna,peste sunca si ciuperci,apa si vinul,apoi se pun si feliile de piept de pui.
Se fierb cam 20 minute,se condimenteaza dupa gust cu delikat,boia,usturoi si piper.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarat cu patrunjel verde taiat fin.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: