Ingrediente:
6-7 cartofi mari ( curatati de coaja)
200 g soia cuburi
50 ml ulei
doua cepe curatate
doua linguri pasta de tomate
sare
piper macinat
cimbru uscat
o frunza de dafin
tarhon uscat
Pregatire:
Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei,pana devine sticloasa, apoi se adauga peste ea cartofii taiati cuburi.
Se acopera cartofii cu apa si se lasa sa fiarba 20 de minute.
In timpul acesta, intr-o craticioara soia se pune la inmuiat in apa calda 10 minute, apoi se fierbe cca 7-8 minute.
Verificam daca au inceput sa se inmoaie cartofii si adaugam soia fiarta si adaugam pasta de tomate, un praf de cimbru, dafinul si dam gust cu sare si piper.
Lasam tocanita sa fiarba 10 minute, daca este necesar mai adaugam putina apa.
Dupa ce oprim focul, presaram deasupra tarhon uscat.
Se poate servi cu mamaliguta.
Savurati cu placere!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu