Imi plac ciupercile gatite in diferite moduri,un fel preferat este tocanita ! Am adaugat in tocanita carne
Ingrediente:
800 g ciuperci feliate (conserva)
400 g piept de pui dezosat
3 fire de ceapa verde
4-5 rosii
3-4 linguri ulei
50 ml apa plata
piper macinat
sare
marar sau patrunjel / oregano
Pregatire:
Pieptul de pui se taie cubulete si se caleste usor in ulei cca 3 minute ,adaugam ceapa taiata marunt si le mai calim impreuna 3 minute,dam gust cu sare si piper macinat.
Ciupercile scurse de sucul din conserva le adaugam peste pui ,iar rosiile (eu am avut rosii congelate din toamna ) le taiem cubulete si le adaugam peste ciuperci impreuna cu apa. Cine doreste poate adauga 2 catei de usturoi zdrobiti sau doua fire de usturoi verde taiat marunt.
Lasam sa fiarba cca 5-6 minute si adaugam verdeata taiata marunt.
Se serveste calda.
Savurati cu placere!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu